راههای رسیدن به احساس خوب هفته نهم

                                                                         

راههای کسب احساس خوب

ارتباط و تعامل پایدار با افراد ، تمجید از خیرخواهی دیگران ، نیت و فکر خیرخواهی داشتن.

به نظر میاد کلمه تعامل بهترین مترادف برای ارتباط انسانی باشد.

فکر کنم دوستان هم موافق باشند؟!

با یک مثال موضوع را بیشتر توضیح می دهم

قطعا همه ما در زندگی دوستان ، افراد یا اشخاصی را می شناسیم که اخلاق و رفتاری سازش پذیر با سایرین داشته و توانایی ویژه ای در ایجاد ارتباط باهمه نوع افرادی را دارند و می دانند چگونه با اخلاق های متفاوت ( چه برخوردهای تند، چه برخوردهای نرم ) کنار آیند.

اما ویژگی خاص آنها  چه می تواند باشد؟

ممکن است کسانی باشند که جواب های خوبی داشته باشند! می تواند موارد زیر باشد

از مهم ترین خصوصیات این افراد

  • خوشبینی
  • داشتن هوش عاطفی
  • تحمل پذیری بالا
  • صبر و حوصله

که در یک کلام می توان گفت بسته کامل تعاملی، که بسته هنجاری است برای ایجاد ارتباط بین انسانی

حال بیاییم به این گونه افراد که دارای این شاخص ها و بسته ی تعاملی هستند یک راس را به آن اضافه کنیم بنام عمل خیرخواهی  این اشخاص با نیت خیرخواهی هر موقع که با گذشت از دیگران تعامل می کنند به احساس خوب می رسند و حال خوبی دارند.

مطمئنا در میان مخاطبان کسانی هستند که این احساس را تجربه کرده باشند.

حضرت علی می فرماید :« کسی که خیرخواه همه انسان ها باشد رحمت خدا را جذب خواهد کرد.»

و آن احساس و حال خوب همان رحمت خدا خواهد بود.

یکی از کارهای که به من احساس خوب می دهد این است که از افرادی یاد کنم که خصوصیات اخلاقی و رفتاری بالا را دارند و دارای خیرخواهی نسبت به انسان ها و سایر مخلوقات نیز هستند.

انگار دینی را نسبت به آن شخص دارم انجام می دهم وحس خوبی از بیان خصوصیات مثبت این افراد به من دست می دهد چون احساس میکنم درباره بزرگ منشی این گونه افراد کمتر در جمع گفته می شود تا سبب تشویق سایرین هم بشود.

همچنین خود شخص قوت قلب دوچندان گرفته و با انگیزه ای بالاتر و قوی تر کار عامه پسند را چندین بار انجام میدهد.

بهترین مثال و الگوی خیرخواهی که صفت متعالی خیرخواهی را تاپای جانش پیش بردند پیامبران الهی بودند و در راس آنها پیامبر مهربانی وشفقت و تنها شخصیتی که با جذب همه جانبه رحمت الهی خودش هم به رحمت للعالمین مشهور است محمد( صلی الله علیه وسلم) می باشد. خیرخواهی همه پیامبران در قرآن بیان شده.

نوح ،هود ، صالح ، شعیب اما محمد خود این رحمت را برای جهانیان نور افشانی کرده است. « و ما ارسلناک الا رحمه للعالمین…»

زیرا کسی که در مقابل فشار مصائب کل تاریخ استقامت کرد و موانع را در همه حال فرصت ساخت ایشان راس هرم بندگی بردوشش بود و آن را به نحوی شایسته جهت سعادت اولی و ابدی بشر گسترش داد حال در مقیاس پایین  اگر انسان ها با صفاتی چند از بسته تعاملی که در ابتدا گفتم همراه با نیت، فکر و عمل خیرخواهی اولیه باشند قطعا به این نتیجه از دریافت خواهند رسید که ماموریت همه انسانها با بینش الهی این خواهد که از آنچه به صورت الهام دریافت نموده ورسالتی میداند که جهت خیرخواهی به سایرین برساند چیزی جز آن نیست که ابتدا خودش با درک و عشق واقعی به فرآیند  تکامل احساس و حال خوب گرفته و برحسب تکلیف انسانی دوست خواهد داشت قافله بشریت نیز از آن بهره مند گردند تا به حال خوب این دنیا و سعادت آن دنیا دست پیدا کنند. این است که بزرگان و متفکرین غربی نیز بعد از اینکه به پیشرفت های معنوی می رسند و احساس سرشار روحی را در خود می بینند. برخود لازم می دانند آنرا به دیگران تعلیم دهند. و مصداق این مورد که به باور عالی انسانی دست پیدا کرد و کسی که توانست ارتباط خوبی با روح الهی خود بگیرد دکتر وین دایر است که کتاب «هرگاه باور کنید می بینید» از نمونه بارز عروج روحانی اوست.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *